Здравейте отново!
Много ви благодаря за топлото посрещане, наистина сте страхотни и ме мотивирате страшно много
Ще се опитам да отговоря на въпросите по горе:
@Sturcho: Да, промяната наистина е драстична за мен, тъй като бях свикнала с предишния си начин на живот, но винаги вътрешно съм усещала, че нещо не е както трябва, че нещо трябва да се промени... Преди винаги съм потискала това чувство, не съм му обръщала внимание и не съм му давала път да се прояви. Ето че в момента то ме владее с пълна сила
Промяната при мен не беше рязка, опитвах се да преборя вредните навици един по един - първо спрях цигарите, после кафето, после промених хранителните си навици. Всичко това се случи за период от около 6 месеца. Голямо вдъхновение за мен беше и е този прекрасен сайт. Покрай него и форума изчетох доста статии и книги, изгледах доста филми... Преминаването ми към суровоядство също е благодарение на сайта. Откакто съм на raw режим се чувствам много по-енергична, по-активна, добре ми е така и не мисля да променям сегашния си начин на живот!
@Svetlio: Много благодаря за комплимента!
Бургас е наистина страхотен град, ако имах възможността да работя това, което тук в София със сигурност бих се върнала.
@Buku: Благодаря за хубавите думи
Завърших английска филология преди няколко години. Ти каква филология си завършила? Практикуваш ли?
@veselah: Отскоро съм суровоядка, но мога да кажа че всичко е въпрос на воля. Ако наистина имаш силно желание да преминеш към такъв хранителен режим, то всичко е въпрос на време
При мен голяма заслуга има сайта и форума. Пожелавам ти успех и стискам палци.
@ribkata: Фракталите са наистина невероятни и са навсякъде около нас! Те възпроизвеждат първообраза и всяко нещо, което е видимо за нас се базира на този модел. За мен са още едно доказателство, че Вселената ни е една гигантска холограма. Как се казва книжката, която четеш?
Благодаря ви отново за топлото посрещане и ще се засичаме по другите теми!