Здравейте,днес открих този форум и съм радостен от факта, че съществува такъв на български език.Привърженик съм на основните идеи,които са залегнали тук за коментари.Ще бъда щаслив ,ако науча още много неща ,които не знам.Също, ако мога да дам адекватни отговори на поставени въпроси,ще е твърде добре.Ника ,с който се представям е моето истинско име по паспорт и лична карта.Живея на о/в Майорка от 7 г.Спасител на плажа съм през лятото,а зимата работя ,като градинар и треньор по плуване на деца до 14г.Вегетарианец съм,женен съм за българка също вегетарианка,деца нямаме ,но имаме 2 игуани по метър и трийсет см,също вегетарианци ,ядат само марули и ябълки.В свободното си време тренирам здраво плуване и понякога ходя на състезания за ветерани.А също и се интересувам от науката на йогите,която и практикувам ,за да си набавя допълнително енергия за работа и спорт.Палма де Майорка е много слънчево място,освен красиви плажове има и немного високи планини ,но от типа на Рила,скалисти и силно назъбени.Затова тук е развит и велотуризма силно,а също и алпинизма.Пожелавам на всеки ,имащ подходящата възможност да посети острова ,да не пропуска този шанс.Тук също има много хора,които се интересуват от идеите на този форум ,но аз нямам приказка с тях, защото съществува голяма психическа бариера между нас.Всички тук ,които правят нещо за здравето си са твърде богати спрямо мен.А сред хората от форума ,мисл