Поздрави от Цеци ! Живея в красивият и пищен Казанлък. Исками се да се запозная с подобни души като мен. От дълги години съм привърженичка на темите за суровоядство, плодоядство, гладуване, бретарианство, сънгейзинг и духовно възвишение на човека.
Обичам животните невероятно много, до там че ги имам като богове. Обичам да се разхождам из града или сред природата, да ставам рано и да лягам рано. Обожавам слънцето и да гледам към него. Не съм материалистична. Привърженичка съм на 100% истинно отношение между хората. Аз самата съм във вечно търсене на истината и разпространението й. Суровоядството е истината, както и другите неща изброени по-горе.
Аз самата притежавам много истини, които на моменти са с много радикално естество и блокират компютрите на хората когато ги чуят, следователно те не знаят как да реагират. Повечето хора не могат дори да възприемат нещата които зная, като изобщо не се интересуват от подобни теми. В болшинството от хората се таят интереси към имущество, автомобили, работа, печалба, използване на ближния, завист и дори понякога омраза към ближния, все неща които аз не споделям като убеждение.
Но не ме разбирайте погрешно, аз не се оплаквам от света, дори смятам че той е перфектен какъвто си е, но че аз просто не съм намерила хората с които бих могла да споделям ежедневието си, след като съм заобиколена с "другият тип" индивиди. Публикувала съм статии на тема бретарианство (живеене от светлината) във форума на Дъновистите, можете да четете тук:
http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=2559&st=20&p=54326&hl=tsetsi&fromsearch=1&#entry54326Зная какво ще ме питате: ти суровоядка ли си? Ами истината е че съм, да, на моменти, но далеч не съм перфектна, лутам се, бивам побеждавана от изкушения, вкуса в мен надделява често над разума и мислите за здраве.
Понякога се гмурвам в морето на готвената магия след което изплувам мокра и прогизнала, суша се на слънчицето и пак се гмурвам. Редица фактори допринасят за това, като най-често влиянието на хората около мен, мирзмите които се носят от ресторанти и дворове, вкусови спомени и много други. Но, аз съм не само суровоядка, а бретарианка по убеждение, което ме прави чиста бретарианка, да.
Това са само някои от истините за мен, ако ви прозвучат близки и познати, споделете някои откровения за себе си, тъй като това е един вид терапия и успокоява нестихващата ви душа. Нека чуем единствено самата истина, защото каквато и да е тя, истината винаги е красива.
Обич, Цеци