Ох, за броколите дори не искам да си спомням!
Обожавам ги, купих си една глава от Била, измих я на силна водна струя, задуших си я леко на пара и си я хапнах, половин час по-късно разбрах, че нещо не е наред, стана ми много зле, заболя ме главата - познати пристъпи на отравяне, случвало ми се понякога, когато ме почерпят (с храна съдържаща животинска мазнина предполагам), китайско, общо-взето храна с ненадежден източник. Направих си промивка на стомаха веднага. Но не ми помогна. След половин час отново си направих промивка на стомаха и след още половин час отново. Беше вечер и в момента, в който решавах да си легна, получавах съкращения на стомаха и повици за повръщане, а нямаше какво. Принудих се да ям ябълки и после да ги повръщам и така до 4 часа сутринта -ядене на ябълки и промивки, когато се чудех дали да не потърся лекарска помощ. Накрая заспах в седнало положение, не можех да легна, заради повиците за повръщане.
А последно в събота си купих някакви корнишони, много вкусни бяха - явно тотално нямам инстинкт, направих си салата и от тогава имам чувството, че целият ми храносмилателен тракт е подут, зле ми е, потя се обилно, вече почти ми мина, но вчера цял ден не можах да се храня. Зная, че в такива случаи е добре да се пие много вода, така и правя.