тази тема не я пускам защото искам да чуя полезно ли е, не е ли да гълташ тия техните шейкове и хапчета, аз за себе си съм убедена... а защото се вкарах в един спор във фейсбук... имам си едно старо другарче, което им е дистрибутор, сложил снимки на някви продукти за деца, викам я да видя кво съдържат, и то излиза ей тоя списък с екстракти и химии:
Isolated Soy Protein, Fructose, Sugar, Dextrin, Whey Protein, Natural Flavor, Potassium Phosphate, Calcium Phosphate, Guar Gum, Beta Carotene, Soy Lecithin, Magnesium Oxide, Xanthan Gum, Ascorbic Acid, DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Biotin, Niacinamide, Zinc Oxide, Ferrous Fumarate, D-Calcium Pantothenate, Vitamin D, Folic Acid, Pyridoxine Hydrochloride, Thiamine Mononitrate, Riboflavin, Cyanocobalamin, Acerola, Rose Hips, Chamomile Extract and Ginger
та това, което исках да питам е, има ли в този списък всъщност полезни съставки, щото аз се затрудних да намеря такива... викам да не би да било нещо полезно, пък аз да не знам и да се излагам
та тоя пич и другите дистрибутори ме нападнаха здраво и твърдят, че хората били в перфектно здраве като консумират тия чудесии, някои по 30 години вече даже пиели...