О да преди 2 год. август когато нещата вървяха все по на зле и защото симптомите като че ли нямаха нищо общо по между си започнах от най-очевадния и отидох при гинеколог -яйчниците бяха кистозни и двата, предписаха ми прималут-нор тогава бях вече изплашена имах познати с кисти но в никакъв случай не им се случваше същото като на мен. Докторката беше под всякаква критика всеки нормален лекар би трябвало да знае че честотата на менструацията е свързана с щитовидната жлеза и да ми пусне изследване на хормони, ама тя явно не знаеше или и беше се тая. И тогава реших да взема нещата в свои ръце бях чувала за лечебния глад по Лидия Ковачева а и от проблема с обмяната имах вече няколко килца отгоре /въпреки, че буквално умирах от глад/ пък аз и без друго съм невероятен инат, запъна ли краката докато не направя каквото съм решила не се отказвам. И така 4 дена само дето не умрях - избиха ми няколко херпеса почти неподвижна бях от нетърпимото главоболие, заболяха ме и двата бъбрека, изби акне от всякъде, така че на 2-я ден последното за което мислех беше храна, а и едновременно спрях и цигарите и кафето, което съвсем ме прикова на легло.В къщи не можеха да повярват, че си причинявам всичко това но не можеха да променят решението ми, а и аз подозирах, че ми има нещо сериозно и като чели се страхувах да разбера какво. Но на 5-я ден всичко беше коренно различно чувствах че имам крила, преливах от енергия и от там на сетне беше много лесно, но аз бях на плодове и чай с мед, не бях чувала нищо за пълния глад. След гладуването ходих на гинеколог кистите ги нямаше, кожата ми беше перфектна фигурата също, но се върнах към стария начин на живот и януари след обиколка на всички видове лекари най-накрая съвсем случайно попаднах на ендокринолог /там ме прати алерголог и той вече налучкваше, просто защото ми видя папката с документите и разбра че съм ходила при всички други/Но от тогава чета по разни форуми и всички включително и инструкторката по йога каза, че с моето заболяване не трябва да гладувам, а тук май има много йоги и всички знаем как учениците сляпо вярват на учителят си йога. Но съм решила днес все още не съм се отказала, макар, че главоболието започна...Ох стана много дълго..