Връщам темата, надявам се, че ще мога да помогна с мнението си.
Развих бронхопневмония, едностранна в четвъртък. Започна като лека болка в областта на сърцето, след което се придвижи надолу и едвам дишах, а ако ми се наложи да кихна, почти се разплаквах от болка. Влошавах се бързо.
Понеже съм в много активен период и нямам вариант да съм в пасивен, си купих Зинат 500мг. който пиех два пъти на ден. Искаше ми се да лекувам само с хомеопатия, но не бях сигурна, че ще подейства достатъчно бързо и дали няма да се влоша преди това. Започнах да пия чай Исиак (джинджифил), 3 пъти на ден, а сутрин пиех Four Greens (който го интересува ще доуточня, няма го в БГ) и след това 3 лимона. Спрях кафе и сладко. Увеличих прием на вода. Правих си парна баня, започнах отново джогинг (и федербал с дъщеря ми, тоест смехотерапия), излагах се при всяка възможност на слънце, спях добре облечена, така че да се изпотя и навън също бях с повече дрехи от другите хора (имам предвид стъпала и горна част). Пиех и ударна доза фреш портокал.
От днес вече мога да дишам и вървя нагоре.
Като завършек да добавя, че това с връзка бели дробове---тъга със сигурност е вярно.
Препоръчвам книгата на Станчо Станев "Канон за здравето."
И ви пожелавам умерена тъга и повече задъхване от радост!