преди 2 месеца попаднах на този сайт /за което съм изключително радостна/ след дългогодишно търсене на истината за здравословното хранене.През последните 10-12г./сега съм на 29г. и имам дъщеричка на 1г.
)/ направо се лутах коя е истинската ,пълноценна храна във всяко едно отношение и действие.Винаги съм се стремяла да се храня здравословно, но за съжаление все не ми се получаваше нещо.Месо ,риба ядях много малко ,просто не го обичах,дори насила но нали е /много полезно/ каква невежа съм била,но човек се учи докато е жив,мляко обичах,но също незнаех нещата как стоят и там.От около 2г. дори се опитвах 70% поне храната да ми е био и пак неставаше нещо.Продължавах да си страдам от моето ежедневно главоболие,на моменти дори непоносимо,от системна умора,а какви киселини само,направо ме изгаряха и така от много малка ,а на лице нищо.Направо пълна загадка ми беше защо е така.Когато попаднах на сайта ,все едно прогледнах само за 1час.СТРАХОТНО беше немога да опиша как се почувствах,невероятно укрилена и бях убедена ,4е е това ,че това е истината,че това е моята истина.
Вече втори месец съм на сурово хранене,веганско и разликата е огромна.Немога все още да повярвам че толкова естествено ,първично и интуитивно нещо като суровоядството е било пред очите ми ,а аз не съм разбрала.
Затова искам да благодаря на всички добри и всвотдайни хора от този сайт,че ми помогнахте да открия моя път на щастие и хармония дори и с мен самата ,от който имах така огромна нужда!!!
))