Здравейте и от мен - дива мента! Преди всичко искам да благодаря на Мер за страхотния сайт и на всички вас, които отделяте от времето си да давате полезни съвети и най-вече за безценното, според мен, споделяне на личният опит.
Казвам се Веселка, по ЕГН - на 44, а по сърце - на 22
Живея в София. Не съм суровоядка, даже като се замисля не съм и вегетрианка, щото от време на време си похапвам малко сирене, но съм се изхитрила да намаля до минимум количеството му като размазвам съвсем малко парченце върху препечена филия
И макар и рядко, като отида някъде с приятели мога да си хапна нещо не вегетарианско - напр. домашен сладолед
, но гледам да не се чуствам виновна.
Решавала съм няколко пъти здравословни проблеми с помощта на гладолечението на Л. Ковачева и здрава "умствена дейност"
)), бях суровоядка по едно време - преди да ви срещна!
- и къде от незнание (писна ми да ям едно и също всеки ден), къде щото ми свърши мотивацията - бавно се върнах към старият ми начин на хранене. Щастливка съм, че в къщи почти всички вече знаят доста неща за здравословното хранене и не се цупят на вечерята само от салата
Ще се радвам ако и аз съм полезна, с това което знам, макар че съм още в началото на пътя...
И още веднъж: Радвам се, че ви открих!