Тук мисля става дума за направата на шоколад в домашни условия и то суров. Не за издаване на тайната за промишлено производство на такъв.
Точно това имах в предвид.Тъй като вече има сурово какао,че и на паста,че и на парченца(дано наистина да е сурово,за тия пари)....реших да поогледам рецептите.В суровите клипчета в YouTube, правят торти и сладки като слагат какао на прах и кокосова мазнина(butter).Само в едно видях да ползват какаова мазнина!В RAW FOOD книгите които имам,преглеждайки ги виждам пак същото.И се зачудих защо
При това цената на какаовите зърна(които са си с мазнината вътре),са на една цена с какаото на прах!Т.е,ако сложиж какао на прах и какаова мазнина ти излиза по-скъпо от това да си смелиш цяло зърно.Може би,обаче не става толкова финно и за това ползват на прах.Явно ще трябва да се опитат всички варианти за да се видят разликите.
Лецитин мисля,че се намира тук,но тази лукума на прах от къде да я купи човек?Ако сте виждали някъде,казвайте моля!