Хорааааа, много съм щастлива и бързам да ви споделя!!
Тези няколко дни или съм на гости, или ни идват на гости...... (хич не обичам между другото, ама няма как) Още съм в Плд, та затова така...
Ходихме при едни роднини, които са физиотерапевти. И нали ми беше малко зле крака, бях на терапия при тях няколко дни. Разбира се топ тема на разговор беше вегетарианството
Жената много слуша и възприема, мъжете като цяло по-бавно се ориентират
(вие тука сте ни златни
) Та, като ни поканиха, веднага реших да им приготвя и аз някои вкусотийки, да ги изненадам. Особено защото жената много се чуди как би си заменяла сиренето, ако стане веге и т.н. Направих им от рикотата, банановия пай със смокини и несуровоядското - хляб. Че много гаден хляб ядат хората, забелязали ли сте???!!!! Е, казвам ви.......... облизаха ВСИЧКО!!!! Толкова им хареса, не спряха да ме хвалят цяла вечер, 2 имейла ми пратиха да ми напомнят да им дам рецептите... хахаха! Много, много се зарадвах!! Най-лесният начин да убедя някой да стане веган и/или суровоядец, това е да му сготвя нещо
Днес пък направих от чийзкейка на Мер! Ммммммммммммм, няма такава вкусотия ви казвам!!!! Споделих го с приятели, разбира се, и вече официално съм главен готвач на "бандата"
Единственото, което можеше да се подобри е, че беше малко кисел крема от лимоните (но не всички и тка им хареса). Мер е написала 6 лимона. Аз сложих 2 и пак беше супер кисело, въпреки че почти цялото ми агаве сложих
И вместо ягодова заливка, малинова, че нямах ягоди. Задължително го пробвайте!
Невероятно е чувството като толкова ти харесват "манджите"