Здравейте, мили зелени приятели!
Ето го и моя дневник, в който няма да съм редовна. Но пък поне, когато има да споделям нещо за мен, ще има точно място за това
По молба на Надето, ще напиша за пречистването, което сега правя.
Правя 21-дневното пречистване по метода на Л. Ковачева. Това ми е третото по ред. Миналите две бяха дълги една седмица. Тъй като имах огромно желание да си направя чернодробното пречистване, но нещо не ми работеше сокоизстисквачката, реших, че ако направя 21-дневно, ще се поизчисти и черния дроб, че и всичко останало. Междувременно си купих нова сокоизстисквачка, хаха, не се стърпях! Другата причина е това ухапване, което може би бе от кърлеж, може би от малко паяче, но така и не можах да разбера, а до лекар не стигнах, и пак реших, че ако се пречистя по-обстойно, все ще се изчисти и кръвта, и ако има нещо, се надявам да се махне.
И последната причина е, че много исках едно хууубаво да се излъскам отвътре.
Е, разбира се ще трябва продължителна работа за това, но сме заредени с търпение и ентусиазъм
21 дни за мен си бяха предизвикателство. Винаги съм била чревоугодник, обичам храната, обичам да ям, но вече не знам дали в минало време да говоря, хаха. Много ми харесва как се променям след всяко пречистване и смяна на навиците и вече нищо не е същото.
Сега ми е втората седмица. Остава ми още около седмица и половина. Първата седмица се чувствах тоооооооооооолкова добре!! Изумително добре. Тооооооолкова сила имах за ВСИЧКО. Стоях по цяла нощ будна без да спя и си имах сили! хаха Е, това не беше всяка нощ, разбира се... Тази седмица, след много изкушения през изминалия уикенд, на които устоях, съм малко по-отпаднала, но е нормално. И съм по-гладна. Първата ядях по 300-350 гр плодове и ми беше супер. Сега определено ям по 600-700 гр. Каквото и да е, добре ми е определено. С всяко едно пречистване се чувствам все по-добре и минава все по-леко. Чай рядко пия. Но за сметка на това пия вода като жаба. Първата седмица по 4 литра на ден сигурно. Тази седмица по-малко.
Това е засега