А може ли да дадете повече предистория за това с какво е лекувано детето преди това и как се е стигнало до спукването на тъпанчето?
Аз лично преди 2 години бях със сериозни проблеми с ушите, няколко месеца ме мъчеха, ту едното, ту другото се възпаляваше и изтичаше течност, получавала съм временна частична загуба на слуха, но до пукане на тъпанче за щастие не се стигна... Лекарите ми предписаха антибиотик и още 2 хапчета си спомням, абсолютно нищо не ми помогнаха, но за щастие малко след това открих този сайт и след 1-2 водни гладувания ушите ми се оправиха напълно, не съм имала проблеми оттогава. При вас проблемът е различен понеже тъпанчето се е спукало, а и става дума за детенце, така че наистина не знам какво да кажа
Междудругото, моята баба като малка след такава инфекция й се е спукало тъпанчето като при вас, не се е оправило ухото, но не й е и попречило да си живее пълноценен живот, завършила си е висше, работила си е и т.н. Но все пак става дума за преди 100 години, нямам представа как се е лекувала, а и със сигурност никога не е правила гладолечение и си е яла всичко.