Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Нова съм, все още не вегетарианец, но тук ми харесва:D  (Прочетена 5382 пъти)

Лейла

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 313

Здравейте, от известно време ви чета и много ме кефите :)
Винаги съм се стремяла да правя най-доброто за себе си, а сега ще се опитам да премахна малко по малко и всичко животинско което използвам, с ваша помощ разбира се.
Поздрави. :-*
Активен
Самотата е най-скъпо платената свобода.

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1059

Здрасти,leyla,добре дошла :)
Забавно бабе си си сложила ;)
Активен

radosti

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 396

Добре дошла:)
Активен
"Да си добре приспособен към болно общество, не е знак за добро здраве!"   Дж. Кришнамурти

"Където и да отидете, вие сте там, чакайки себе си" Дон Мигел Руиз

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...

Здравей, Лейла!

Добре дошла и приятно прекарване! ;) Не се насилвай с премахването на животинското, лека-полека всичко идва от само себе си, важното е да ти е хубаво и да чувстваш, че наистина правиш най-доброто за себе си :)

ПС: Василена не харесва толкова бабето на снимката, колкото изпада в екстаз като види ябълки... А ако покрай тях пие и чайче с мед, направо на 7мото небе се качва ;)
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Вярнно е сега това де'т го казваш Марулке,ма виж я само бабата,хубаво я погледни,тя милата ми ги подава от снимката.
"Сполай ти бабо,ша ги взема :-*,ама и малко билки,за чая,ако може :-*"
П.С.:това съм аз на 86 ;D
Активен

Radula

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 710

Здравей и от мен, Лейла! Много хубаво си решила, с радост ще си обменяме опит! :)
Активен
Remember the importance of gratitude and appreciation in all areas of your life. Make time in each day to connect with God and with yourself.

Лейла

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

И  аз много я харесвам бабата, една такава, леко ЕКО  ми идва ;D много красива и добра.
Мерси много за посрещането, разбира се, няма да се напъвам и както беше казала Мер някъде всяко нещо с времето си, когато си готов го разбираш. Аз вече започнах, лека полека, нищо конкретно не махам, просто ограничавам много и се надявам да стигна момента в който ще се похваля, че от N-ти ден не съм яла нищо животинско.

п.п. Да добавя, този сайт най-много ми хареса с добре организираното инфо и хубавите хора тук. :-*
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Akо трябва да съм честна и аз мисля,че тук има много хубави хора. Представям си го като едно малко,изолирано от негативизъм общество :-*
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook

Добре дошла и от мен! Интересно би било да се представиш по-подробно - занимание, професия и т.н. :)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

enterosan

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 110

Ей Петко, ти на работа ли ще я наемаш? ???
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook

;D ;D ;D Ами тука повечето сме си написали представяне, но който иска може и без тва да мине. Важното е, че правилно се е ориентирало момичето...един цитат ще ви цъкна...той ми е на статуса във фейсбук:

„Хората със своите неправилни мисли, чувства и постъпки създават анормални течения в природата. Щом хората стават по-лоши, то и времето заприличва на тях. Природата е жива и разумна. Тя плаща скъпо на онези, които се отнасят към нея с незачитане"                                                                                                      Учителят Петър Дънов

Така че нека се синхронизираме с природата! ;)
« Последна редакция: 16-06-2009, 23:13:12 от Petko »
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Mep

• Administrator
  • Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 483
    • Земя назаем

Добре дошла, мила Лейла, радвам се, че ти харесва тук (и на мен мнооооого ми харесва, но рядко имам време напоследък  :'(  да чета и пиша), а за месото - може би скоро ще ти дойде музата и него да откажеш, но това единствено и само ти може да решиш :)
Активен
Духът владее материята!

Лейла

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Мер, мерси, и на всички за посрещането. Аз ще си призная, или по скоро ще се похваля, че може би повече от седмица не съм яла нищо животинско. За сега се чувствам чудесно, и мнооого доволна от себе си, продължавам да чета рецепти, трикове и всякъкви подобни за да се чевствам по спокойна и уверена. Експериментирам с храни и въобще всичко върви нормално.  :D
Активен

jj

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 127

Zdravei Leyla,mnogo mi dopada i snimkata i napisanoto pod neia:))
dobre do6la
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"

ЕЕЕ, Лейла най-сетне открих и твоята страничка.Не можах да намеря дневника ти, та затова те потърсих тук.Ами, писала си ми, че маш проблеми с килограмите.Кажи ми тайно как се бориш с тях?Разбрах, че не си на сурово и веган, но все пак имаш ли някакви специални методи? Аз по време на бременността си напълнях с .....25 кг  :surpris_25:/без да ми се смеете!/ ;D.Смъкнах 20-те.Останаха ми 5, за да стигна това тегло дето аз си се харесвам.Защото ако трябва да съм честна мъжа ми ме харесва повече така, нооооо тялото си е мойто и аз си искам старата форма.Незнам защо зациклих и тез последните 5 кг нещо не искат да се махат.А иначе аз суровия режим си го поддържам не само заради тези кг, а просто щото се чувствам много добре.
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589

Е, Вал...  :Content_22: Ами то с годините се слага по някое кило. Само Деси май не може да се справи с това  :Content_4 - emotloader:  И аз съм сложила някое килце. Като момиче бях 52 кг. Сега съм 60. Ама то много кльощава съм била  :bleh  В момента сехаресвам повече   :whistling2 - emotloader:  Мъжовете също  :Content_4 - emotloader:  :bleh  :bleh  :bleh

Деси, извинявай, че те обсъждам в тази тема  :angel: 
Активен
Намасте :)

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна

Като момиче бях по-пълна от сега.  ;)Не помня кога съм била със сегашните килограми.
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"

DarbyMac;много си добричка и ме успокояваш. :thankyou: Вери, щом ти си била по-пълна преди, значи и аз трябва да стана като теб и да отслабна не с 5 кг, ами с повече даже....Шегата настрана, поставям си за цел да си възвърна теглото от преди да забременея.То, срамота да свалиш 20, а да зациклиш на последните 5.Ама, по-голямата срамота е, че изобщо допунах да ги кача. :Confus_3:А веганството, че и суровоядството са толкова приятни и полезни, носят само положителни емоции, не трябваше да изоставям тези режими като се оправдавам с бременността.Но, нищо!Като си видя бебчето :heart_2: :heart_2: :heart_2:и ми минава
Активен

Страницата е създадена за 0.076 секунди с 22 запитвания.