Здравей, Дарби!
Много се радвам на всички във форума! Много здрави, силни и красиви
Много уважение от мен
Браво и на компетентността на д-р Емилова. Аз бях ходила при нея с един мой приятел,който имаше свръх тегло и влезнах с него в кабинета й, защото смятах, че съм дост информирана относно храненето на човека и исках да чуя тя какви неща препоръчва. Тя тогава препоръча обикновен режим с фиксирани часове за хранене с месо и зеленчуци и не бях останала с впечатление, че е за гладуването, а и понеже тя самата е пълничка, а в същото време предлага помощ на хората с подобен проблем ми стана странно... Но явно съм сгрешила в преценката си
)) Това е много хубаво
Аз сигурно за пореден път ще досадя с това, че уча ветеринарна медицина, но влагам много мисъл и старая да разбирам и визуализирам всичко, което ми се преподава и стигам до моите си заключения на тази база. Сега смятам да прекъсна, защото се разколебах сериозно в желанията ми в живота. В момента искат да ми промият мозъчето с лекарствените препарати и средства, а аз всеки ден виждам, че при правилен начин на живот те не са необходими на човек. Значи разболяваме се сами и после се затваряме в един порочен кръг, като много хора хора се мислят за здрави, а в тях дълбоко се развива следващото заболяване......
На хората постоянно им се промиват мозъците с всички средства. Едни от ракламите, които ме ядосват най- много са с витаминни комплекси, вместо яжте плодове ти казват пиите хапчета за здраве хапчетата са здраве!