Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Представяне на ДарбиМак  (Прочетена 16118 пъти)

Svetlio

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
Re:Представяне на ДарбиМак
« Отговор #20 -: 19-06-2009, 11:06:51 »

Вери,честит рожденник и от мен.И все да му е сладка суровата храна ;D
Активен

Radula

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 710
« Отговор #21 -: 19-06-2009, 11:28:47 »

За Девите, така е. Много са готини, цял живот ме преследва тази зодия. Като магнит съм за нея.  :D Слабост ми е.
И аз при мен е същото...  :D

Да ти е живо и здраво момченцето (а и момиченцето)!!! Много здраве, щастие и светлина по пътя си да имат винаги!!!
Активен
Remember the importance of gratitude and appreciation in all areas of your life. Make time in each day to connect with God and with yourself.

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #22 -: 19-06-2009, 11:53:56 »

Вери, честит ти рожденник!
Бенато, честита ви годишнина! Пожелавам ви светлина по пътя! :)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
« Отговор #23 -: 19-06-2009, 15:00:21 »

Благодаря за пожеланията!  :-*
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #24 -: 19-06-2009, 15:46:42 »

Вери, да  ти е жив и здрав рожденника! Хубав празник и много усмивки!

Благодаря на всички! Много мили думи! Хех!   ::)
Активен
Намасте :)

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #25 -: 19-06-2009, 16:25:18 »

Вери,честит ти рожденник!Да е здрав и много да ви радва !Благодаря ви,за пожеланията.
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

vladi

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 486
« Отговор #26 -: 19-06-2009, 16:42:52 »

ДарбиМак, добре дошла и от мен.

Най-добри пожелания за здраве, топлина и хармония в семействата на Вери и Бенато!

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #27 -: 21-06-2009, 02:58:31 »

ДарбиМак, имаш страхотна племенница! Днес отново се видяхме и направих връзката.  ;) Тя ми е разказвала интересни неща за теб. :)

Запалила съм със сигурност една суровоядка. Сигурна съм, че сте чели доста нейни рецепти по форумите и сайтовете.
Много се чудех кой ли е това, ноооо зацепих. :)
« Последна редакция: 21-06-2009, 03:01:25 от Вери »
Активен

Valia

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92
« Отговор #28 -: 22-06-2009, 13:52:54 »

Дарби,добре дошла и от мен :)!!! Много вдъхновяващо ми подейства твоя разказ и много се радвам,че в сайта се регистрират и хора на моя възраст!!! Въпреки,че душата на човек няма възраст... :),но за разлика от теб на мен ми предстой да се преборя с един здравословен проблем и един порок.... ;D/цигарките/!
Активен
НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ДА ОБИЧАШ Страхът е в основата на твоето нещастие и на твоята болест. Страхът може да бъде победен само с любов. Изпълни се с любов и няма да остане място за страха. Изпълни се с любов и няма да остане място за болестта. Прости на другите, прости на себе си и ще бъдеш свободен....

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #29 -: 22-06-2009, 23:40:24 »

Malinka, вече има тема специално за Бургас.  ;)

http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=287.0
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
« Отговор #30 -: 23-06-2009, 00:04:42 »

Мерси, Вери, аз пропуснах да напиша и тук съобщение къде да търсите коментарите за Бургас... Бяха станали доста тук, пък самата Дарби, чиято тема е това, дори не е от там, затова реших, че е по-добре да се отделят за да се набива заглавието на темата на очи ако някой от Бургас попадне във форума ;)
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

simbioza77

• New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #31 -: 12-01-2010, 20:58:43 »

Здравей ДарбиМак,точно ти и твоето дневниче ме вдъхновиха да се захвана със суровоядството серизоно,пробвала съм преди,но не бях постоянна,надявам се този път да бъда достатачно търпелива и упорита,защото имам голяма нужда точно от този начин на живот.Днес ми е втори ден и засега се справям,но за утре идея нямам дали няма да се изкуша,каквото и да стане,ще се радвам на вашата подкрепа за да продължа напред,лека вечер и всичко хубаво.
Активен

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #32 -: 22-01-2010, 17:38:33 »

Здравей, Дарби!
Много се радвам на всички във форума! Много здрави, силни и красиви  ;D
Много уважение от мен
Браво и на компетентността на д-р Емилова. Аз бях ходила при нея с един мой приятел,който имаше свръх тегло и влезнах с него в кабинета й, защото смятах, че съм дост информирана относно храненето на човека и исках да чуя тя какви неща препоръчва. Тя тогава препоръча обикновен режим с фиксирани часове за хранене с месо и зеленчуци и не бях останала с впечатление, че е за гладуването, а и понеже тя самата е пълничка, а в същото време предлага помощ на хората с подобен проблем ми стана странно... Но явно съм сгрешила в преценката си :))) Това е много хубаво
Аз сигурно за пореден път ще досадя с това, че уча ветеринарна медицина, но влагам много мисъл и старая да разбирам и визуализирам всичко, което ми се преподава и стигам до моите си заключения на тази база. Сега смятам да прекъсна, защото се разколебах сериозно в желанията ми в живота. В момента искат да ми промият мозъчето с лекарствените препарати и средства, а аз всеки ден виждам, че при правилен начин на живот те не са необходими на човек. Значи разболяваме се сами и после се затваряме в един порочен кръг, като много хора хора се мислят за здрави, а в тях дълбоко се развива следващото заболяване......
На хората постоянно им се промиват мозъците с всички средства. Едни от ракламите, които ме ядосват най- много са с витаминни комплекси, вместо яжте плодове ти казват пиите хапчета за здраве хапчетата са здраве!
Активен

Angie

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839
« Отговор #33 -: 22-01-2010, 17:57:17 »

Инка, ами ти точно като един дипломиран ветеринар ще знаеш с какво тъпчат животните и как това се отразява на хората, и ще можеш научно да изобличаваш яденето на месо ;)
Между другото аз бях писала коментар към една статия на д-р Емилова, именно във връзка с това, че в менюто тя включва месо. Не получих отговор де..За мен лекар, който препоръчва месо не е лекар, към когото аз лично ще се обърна (не че ми е нужно), каквото и да ми казват хората, пък дори и Дарби, за която се радвам, че е добре. Като взела докторката да обяснява как млякото било предназначено за теленца, що не каза, че месото на тревопасните животни е предназначено за хищните животни, а хората не са животни?! Добрите намерения..никога не можеш да бъдеш сигурен къде точно ще те отведат..
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #34 -: 23-01-2010, 09:22:04 »

Аз съм присъствал на нейна лекция,случайно,бяха отседнали и те в хотел Пампорово. Гладуващите ходиха да си купуват разни неща за ядене,има и такива глупаци :Confus_3: ;D Едни и същи работи говори всеки път,мен ме дразни и начина на представяне,говори като на олигофрени,то уж да е лесно за възприемане,ама чак пък толкова..... :surpris_23:
И аз не мисля ,че тя е пример на подръжание.
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348
« Отговор #35 -: 23-01-2010, 11:34:30 »

преди време беше слаба и добре запазена за годинките си, а сега.. така се е разплиокала, едни бузи.. ужас , много се е надула и изяде едно кюфте докато беше гост на Росен Петров , което говори достатъчно колко здравословно се храни
Активен
Мисълта е там, където ни боли!

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #36 -: 23-01-2010, 11:48:50 »

Да не разпъваме жената, нали е помогнала. Спорих с моя приятел за млечните продукти и му казах, че това е естественият начин бебето на човека или на бозайникът като цяло да получи вродена защита, която е временна и го пази, за първите му кг и че никое бебе веднъж отбито и започнало да яде трева или други животни не бозае от майка си повече или от други места :))))))))))) Така е заложено в тях, така е заложено и в нас
А животинките, които ядем хората ме притеснява, че може да ги хранят с ГМО някой ден, въобще не е изключено. Гледах експеримент с мишки хранени с Гмо и те получаваха тумори, стерилитет или увреждане на бебетата
Активен

Svetlio

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • MMS BULGARIA
« Отговор #37 -: 23-01-2010, 11:58:45 »

Гледах експеримент с мишки хранени с Гмо и те получаваха тумори, стерилитет или увреждане на бебетата
Ами то това е целта и на храненето с ГМО и на хората...намаляване на популацията.Ваксинациите служат за същото.Това е БИОТЕРОРИЗЪМ!
Активен

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #38 -: 23-01-2010, 17:39:26 »

:D
Прав си Светльо.
Аз съм на същото мнение, макар че повечето да ме мислят за луда конспираторка.  :Content_4 - emotloader:
Активен

Svetlio

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • MMS BULGARIA
« Отговор #39 -: 23-01-2010, 19:35:32 »

Четох някъде,че един американец е завел дело срещу фармацефтичните компании за Биотероризъм.
Много хора на които уж трябва да имаме доверие(лекарите),имат финансова изгода и това пречи много за изобличаване на измамата.На хората им е по-лесно да го отхвърлят.Ей виж Гала,как се ошашави онзи ден  :surpris_22 :surpris_23::tooth.
Активен

Страницата е създадена за 0.066 секунди с 22 запитвания.