titan, сутрин обикновено пия топла вода с лимон или чай или и двете. След 20 мин някъде закусвам - или плод(понякога ги и различните видове смесвам), или покълнала елда с мед, канела, ядки и плод. След известно време пак огладнявам- ям плодове или около 50- 100 гр. ядки(какви имам - бадем, лешник, бразилски орех). След това ям салата с каквито зеленчуци имам, всичко слагам
и ги поливам с шарлан, ябълков оцет и хималайска сол. За вечеря долу-горе същото. Правя си и кълнове, предимно от леща и едно песто със слънчогледови семки и тиквени семки и пресни подправки(от него имам винаги). Понякога ми се прияжда черен шоколад, знам че са боклуци и не са много черни, ама какво да направя..
Пия предимно чай, всякакъв - мента, мащерка, черен, бъз и лимон, ройбос и вода. Като изляза с приятели или съм на купон и бира пия.
От готвените си правя картофена или бобена салата, ориз понякога със зеленчуци и това е общо взето. Като се прибера при нашите ям повече готвено, но само вегетариански ястия и в най-лошия случай пържени картофи със сирене и кашкавал(знам, че са много вредни). Мисля, че е долу-горе това като цяло, а разбира се понякога прегрешавам и с нещо сладко - я пастичка, я някое десертче. А забравих да кажа, че си правя понякога сусамено мляко, сурови бонбони, сурови корнита съм пробвала ама нещо не ми се получават мн мн. Преди и крекери си правих, сега повече ме мързи...ииии така