Супер сте, много ми олекна от вашите обяснения. Преди месец и малко ме гледаха на ехограф и там дроба беше с нормални размери и хомогенна и нормоехогенна структура, което е добре. Само ГТТ беше 57 при норма до 55. Сега остава да отида на контролно ехо и да видим какво е положението, дето се вика да се успокоя, че аз съм малко хипохондрик.
Определено днес след вчерашното поредно пречистване се чувствам доста по-добре, но нещо ми бяга паметта и концентрацията. Аз го отдавам на това, че трета седмица поред правя пречистване, като първото и последното двойни и през целия период почти не съм ял силни храни, а само ябълки, сокове от цитруси, елда и малко ядки с мед. Дори по едно време вчера ми се схващаха краката както си лежа. Днес се захранвам леко и утре мисля да включа и малко чист протеин. Камъните явно са трупани години, защото от около 9 години съм с холестерол 6,6-7,8 ммол/л, което не ме притесняваше тогава особено и си се тъпчех с вредни храни (джънк фууд). Сега чак осъзнавам какво съм си причинявал на тялото.
Хубавото е, че сега съм с нагласа за промяна и съм я започнал. Алкохол не пия и смея да твърдя, че не ми липсва
С храната ще е по-трудно, особено като съм навън или на работа, но все ще измисля нещо. Човек като има желание намира начин, дето се вика, ако няма друго, една филия хляб ще свърши работа, а като се прибера може да си приготвя и нещо друго полезно за ядене. Още съм далеч от мисълта да стана суровоядец, но коренно ще променя типа храна и навиците си за в бъдеще.