Здравейте!
Напоследък доста поизчетох от сайта и форума. Хареса ми позитивната енергия и оптимизма, които струят публикациите на Мер, от постовете и дискусиите ви, и бих се радвал да стана част от вашето общество. Ето нещичко и за мен:
Мъж на зряла възраст,
каквото и да значи това, сигурно щот имам 2 „узрели” деца, които вече се самоотглеждат, ама имам и 2 малки деца, момиченца, с които правим важни неща. Незнайно защо жена ми се нерви- „ вие и тримата сте пълни откачалки...” - а ние я гледаме, кимаме уважително с глави, но май не я разбираме съвсем...абе побъркана работа...
Обичам водата, плуване, гмуране при рибите в морето, а на сушата- разходки, карам колело и вдигам железа, но напоследък жена ми ми вика- „стига си киснал в тази зала, ами я вземи да прекопаш лехите...” - та какво да правим – копаме за спорта....и за каквото порастне...
Е, ще си изповядам и греховете. Опитал съм от всичко, само камъни не съм ял /трудно се дъвчат/ и живи насекоми не обичам да ям, макар че като карам колело по баира така се задъхвам, че се е случвало да хапна по някоя летяща твар с объркан летателен план
Качил съм и съм свалил няколко тона телесно тегло
но край, няма повече да правя така!
Иначе суровоядсвото ми е страст от доста време. Обичам всякакви салати, ядки, семена, плодове, но понякога хапвам и други сурови неща, стига да не ми избягат от чинията...
Но не понасям готвени вегетариански "специалитети" от сорта на тас кебап, или кюфтета направени от соева кайма и някакви подобни миризливи манджи. Бррр, излизат ми киселени само като помисля! Всяка пролет правя разтоварващи диети и сега съм на такава от Великден. Смятам да изкарам поне до края на юни на сурово. След това? Ами нали затова съм тук!
Не знам дали някога мога да стана 100 процентов веган-суровоядец, но ми харесва да мисля в тази посока.
Естествено имам и съмнения, например дали да ям картофите сурови, затова ще помоля по-опитните да ме посъветват. Пък и киселото мляко и яйцата, какво правим с тях?
Аз също ще споделям своя опит във форума. Даже и вече съм намислил и първата си тема.