Личи си ,че ти е радостно на душичката , Рибке. Бързаш да споделиш на всички за предстоящите вълнения .. Това е абсолютно заразяващо и действа приповдигащо на изпълнените с чистосърдечие съфорумци. Прекрасно е да си споделяме емоциите. Така те ни стават още по-скъпи ..
така беше, признавам си веднага
...преди да заминем беше голям ентусиазъм, доста време не бях почивала а и Сардиния е едно райско кътче с невероятни красоти, така че си имаше защо
; за мен там имаше една хубава енергия наоколо, въздух, слънцето водата, горичките до плажа, светлината даже, всичко е супер! за морето там няма много да кажа, просто приказно, но специално на мен зоната където ходим е невероятна...не е прочутата коста смералда, където се подвизават вилите и яхтите на виповете, а брега по на юг - залива на orosei. Природата е все още непокътната, малко селища, нула индустрия, малко и малки хотели и все хармонично строени и никога на самия плаж...изобщо там забраните за строене са сериозни, затова брегът е незастроен и прекрасната ивица по която се редуват пясъчни и скалисте плажове е наистина рай
...сардинците са обособен народ, който се отличава със свой менталитет, език и обичаи, горди, твърди и мълчаливи (не като италианците)...вътрешната територия е още по запазена и дива от брега, само селца скрити по хълмовете, стада овце вино и туризъм - това им е основното и си го пазят.