Като каза постоянен страх, се сетих за най-дразнещата за мен кампания - за ХИВ!!!
Гнусната манипулативна реклама,в която разни хора ти втълпяват,че няма как да знаеш дали не си инфектиран.Въпросът е от какво обаче,след като е доказано че ХИВ вирус никога не е бил изолиран и че не това е причината за СПИН!
Ами другата гнусна кампания за ваксиниране против рак на гърдата.Отново втълпяват,че ако не се ваксинираш,ще се разболееш.Дават майки,които внушават на децата си,че искат най-доброто за тях и то е ваксината.
Имаше реклами и за хепатит.
Мисля си,че всичко това е като вирус,който трябва да победим.Както знаем обаче това става само като засилим имунната си система,а именно да се събудим като общество и да узнаем истината.Може да звучи не добре,но човек които не полага грижа за здравето си и не желае за разбере истината,макар тя да е под носа му,заслужава ли да живее?!
Спомням си,че Норбеков в първите си опити да направи група която да се лекува,от извиканите около 600 човека,болни в последен стадии на рак с психологически похвати направил така,че да остана само тези,които наистина искат да живеят.Останали 15 човека.Останалите си намерили оправдание да си тръгнат.Я грубото отношение(съвсем умишлено),я нещо друго и накрая цената,която била колкото 2 кофички сметана.На везната е живота и сметаната.15 души избрали живота и наистина оздравели напълно след месеци,а останалите избрали(символично разбира се)сметаната.
Така че, мисля че всичко това ни е необходимо, за да се събудим и раздвижим като общество и разберем истината.Само тя ще ни спаси и освободи.