Ето , виждаш ли Вери, ти сама доказа ,че съм прав, въпреки ,че твърдиш обратното
- това беше целта - да се впечатлиш силно от нещо ,което не си чувала до сега. ТОВА му е и СПЕЦИАЛНОТО. Затова е и оригинално .
Очарованието на първият път! Да , права си да се сетиш за "оная работа"
С някого можеш да го "направиш" 10000 пъти , но първият път си е първи път!!
( Всъщност, не знам дали ще можеш да ме разбереш, защото при жените съм чувал,че не е така ,както при нас, но поне мъжете ще ме разберат
)
Немската певица NENA помниш ли ? Имаше една сладка песен:... Die Zauber haelt nur eine Nacht lang,
Wir tanzen in den Sonnenaufgang und fliegen auf den Mond…
Но аз смятам да те тормозя докато капитулираш напълно и се съгласиш с мен изцяло !
АКо ми дадеш скайп или имейл, ще ти изпратя няколко величествени песни на "Ренесанс" , групата на Ани Хаслам , и ще си направиш сама сравнение. Първо си пускаш Барбара, а после Ани с "Ренесанс". Искам да си вземеш шублер и да измериш кога ще ти настръхне косъмчето повече
И ще ми споделиш ,ама честно ! Има и свидетели. Целта е ясна : напълно неизвестна (за теб) певица да те грабне повече от хитовата и рекламираната Б.Стрейзънд.
Съгласна? (Дори ти позволявам да замениш Барбара с всяка друга позната за теб певица! Вероятно само Шаде ще е конкуренция, но аз залагам на Ани . / Надявам се Лиза Джерард да не си я чувала /..
Сериозно предизвикателство май, нали ?
)
Междувременно -още един голям забравен талант - Сенди Дени :
http://www.youtube.com/watch?v=2VBh0sJYMiY