Здравейте! Да се представя и аз. Казвам се Ангелина, на 30 г. Вегетарианка съм по рождение. Не винаги съм водила съвсем здравословен начин на живот, но винаги съм била уверена, че вегетарианството ми ме "спасява". Преди около 2 години един ден си казах, че ще дойде момент, в който ще премина към суровоядство. Началото става все по-осезаемо. Приятеля ми стана вегетарианец, и е "за" да преминем към суровоядство. Ако не пълно, то поне много. Досега 1 път само съм правила пречистване- бях на плодове за 22 дена миналата година. Чакам с нетърпение да стане утре, за да се прибера в България и да започна пак едно гладуване. От утре, защото сега съм на почивка с приятели и ми втръсна от пържени тиквички и патладжани (гръцка му работа), направо имам чуството че и с шоколад когато се тъпчех, не ми беше толкова тежко... Шоколада ми беше голям проблем, тъй като работя от вкъщи, често ме мързи да си приготвям хапване, и шоколада е най-лесен..но от зимата досега се оказа много трудно да сваля излишните кила.
Сайта на Мер и толкова съмишленици ме въодушевява. Чак сега се сетих да отворя форума, а в сайта четейки коментарите, разбирам, че сме се събрали хора не само с сходни интереси за здравето, но и с близка ценностна система. Това най-много ме радва. Признавам си че чета сайта с часове, вмесно да работя:)
Сърдечно благодаря, че ви има!
Angie