много сте зле бе... естесвено, че има свестни в сайтовете... ама 90% като ми видят профила и бягат надалеч
аз съм писал доста съобщения над 1 час.... не знам колко странични, така че ...едва ли само повърхностни неща се говорят, то зависи и от теб все пак
по-скоро издънката е в това, че си харесаш някой от софия.... и иди ходи в софия, или той да идва във варна... или пък от някъде другаде далече пак и почваш да си мислиш по някое време, че въпреки привличането няма да станат нещата (което сигурно си е мой проблем де, напоследък се опитвам повече да си променям мисленето) ...другото е, че едно е да си пишеш с някого в сайта и друго да се видите... да го видиш с очите си, да го чуеш, да наблюдаваш всичко в него.... то няма как да со усетиш това докато не общуваш реално с даден човек... понякога снимките лъжат доста
понякога пък просто е трудно да накараш някого да излезе да се види с теб.... настава някаква паника, че може все пак да съм някой сериен убиец или нещо от сорта.... въпреки че няколко пъти са ми се връзвали на акъла и са правили изключение за мен, ама доста трудно
проблема не е в това да си намериш гадже, или някой с който да ти е приятно.... проблема е, че аз искам да намеря половинката, която да ме допълва... с която характерите ни да се допълват и да са в симбиоза помежду си, за мен средно положение в една връзка просто няма... или ме привлича до край и съм отдаден до край, или просто няма никакъв шанс... между другото това важи в доста голяма степен за всички срещу мен.... не знам защо, ама трябва да ги познавам на 100% иначе показвам много малко от себе си при повърхностни разговори, при които сърцата на мен и човека срещу мен не се срещат... просто са ми малко безсмислени и на моменти ме дразнят малко, а на моменти доста повече... но както и да е - всякакви хора, всякакви идеали, разбирания и т.н. Никога не съм си мислел, че няма да има свестни в сайтовете, защото щом аз съм там.... все някой подобен на мен изруд би трябвало да има, изрудка в случая де