Имам въпрос и го споделям именно тук, защото се надявам да получа отговор , в който ня са вкючени химични препарати
Сина ми е на 1 година и 1 месец, след кръвни изследвания - диагнозата е силно изразена хипохромия. Въпреки, че често се среща на тази възраст, днес имаме час за лекар, който със сигурност ще ни предпише нещо което няма да ми хареса. Желязото в изследванията е 4,36, общия билирубин е 55,6, а директния 29,7, хемоглобина е 77. Най-вероятно е желязодефицитна анемия.
Все още се кърмим, а друга храна в по-големи количества хапва от скоро. Яде почти всичко което ям и аз. Месо не ядем, а млечни продукти понякога, но рядко. Зелено ядем всичко. Мисля че на тази възраст, при това че се развива толкова бързо, е нормално да има по ниски стойности на желязо. И сега когато хапва повече мисля че всичко ще си влезе в нормите, но съм сигурна че лекаря няма да ми каже това.
Четох за ябълката с пироните, но не сме пробвали. До сега здравословни проблеми не сме имали, дъщеря ми е почти на 8 години, никога не е вкусвала месо и никога не се е разболявала.
Приемам съвети всякакви и благодаря предварително.
Честно казано ме е страх да питам по други форуми, като кажа че не ядем месо и ще съм сигурна в отговора