Озовах се сред няколко кашончета с ягоди от село и какво, какво, какво...
1 ½ банан
2 шепи ягоди
1 с. л. мед
малко кашу / 1/3 от шепата, толкова имах в момента /
2 с. л. кокосово масло
ягоди, нарязани на кубчета и цели за украса
/ Съставките са според наличностите в кухнята, може да ги променяме според вкуса ни. /
В чаша / в случая четири / слагаме част от нарязаните на парченца ягоди. В блендер разбъркваме всички съставки и поливаме с получения крем
напарчените ягоди. Тази думичка ми влезе в речника и Диего е виновен или по-скоро тази книга, ето тук:
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=3373.0 Оставяме за малко / 5-10 минути / в камерата или фризера да се стегне крема. След това отгоре слагаме още нарязани ягоди. Може да направим в чашата колкото пласта искаме. Оставяме малко в хладилника и
. Може да поръсим с нещо, например кокосови стърготини или ядки, но в последствие се сетих, когато композицията за снимката вече не изглеждаше точно така.
Uploaded with
ImageShack.us