Това да не е циркулационното дишане? (Наричат го още "дишане на щастието") Дето се използва за "очистване на полевата форма на живот"? Мисля, че е нещо от този тип (ако говорим за едно и също):
"Ето примерно как изглежда един сеанс на самовъзстановяване.
1. Настройте се да се възхищавате от всичко, което чувствате.
2. Включете музика, за предпочитане класическа, отпуснете се най-добре в легнало положение.
3. Започнете да правите циркулационно дишане.
4. Всичко, което ще почувствате във физическото тяло /силна локализирана болка/ и се появи във съзнанието ви /страхове, преживявания и пр./, за вас е само едно блаженство. Вие се къпете в безкрайния океан на разнообразно блаженство, чувствувайки го до най-малките подробности и детайли.
5. Всичко, което правите – произволни движения, кряскане, смях и др./, води към очистване на вашето същество.
6. Завършете сеанса за очистване само след като достатъчно количество психологически блокажи са били активизирани, излезли са на повърхността на съзнанието и премахнати от него. Като резултат ще се почувствате много по-добре, дори великолепно, придобили сте вътрешна свобода и лекота.
Започнете отначало своите занятия в продължение на 5 минути и постепенно във времето ги доведете до 30 минути, а на края до 1-2 часа. Трябва още да проявите търпение, последователност, редовност на занятията, за да можете след около половин година да се поздравите с краен успех. Той ще настъпи и по-скоро, ако успоредно с очистването на полевата форма редовно очиствате и физическото си тяло – паразитите в тялото, дебелото черво, черния дроб, кръвта, ставите и пр., използвате редовно молитвата. Сложно ли е? Възможно, но друг път просто не съществува. "
Пробвала съм няколко пъти да правя... Нещо не се получи и много ме изтощаваше самата процедура (физически). Веднъж в здравен център ДАР попитах един природолечител дали е подходящо и той каза "Ауу, не, мойто момиче, много си слабичка, това не е лека процедура, а и сега е зима, изчакай поне април някъде, ще е по-подходящо!", та се отказах...
Но иначе съм чела доста добри отзиви за него, сигурно при всички положения си струва да се опита
.