Като вървиш по Мария Луиза от лявата страна и слизаш надолу към моста, завиваш на ляво втората пряка - ул. Иван Асен ( утре ще проверя, но мисля, че така се казваше ). На тази улица има един пчеларски магазин ( ако не сте го посещавали - определено си заслужава, защото нещата са им много истински ! ), има и много арабски магазини . . . и след това излизаш точно на Женски пазар, а магазинчето ( то е по-скоро като сергия ) се пада почти срещу тебе - леко в дясно. Там продават различни ядки, сушени плодове, семена, а цените са им доста добри и разбира се - по-важното е, че нещата са им пресни ! От няколко години си пазарувам от там и до сега не съм имала проблеми ( не съм попадала на развалена стока, не ми се е подувал корема след консумация . . . ).
Не знам дали ми разбра обясненията, но все пак се надявам да съм ти била от полза ( то всъщност от долната страна на Женския пазар, близо до спирката на автобусите на бул. Сливница, също има такава сергийка, но нея ще ми по-трудно да ти обясня
)