Здравейте !
Може ли да ми разясните опасностите от тази процедура...
Задължително ли е прочистването от паразити преди това, например?
Какви са рисковете... и не ми казвайте, че няма такива, защото ще се заровя в интернет и сам ще ги намеря. Интересува ме, какво е нужно да направя като подготовка... освен да пия 7 дена сок от ябълки и да приема разхлабително преди и след процедурата... какво друго ?
Разбрах, че има доста тънкости, но нямам време да изчета всичко на този етап, затова ще се радвам ако ме улесните малко....
Благодаря
П.С.Моля да ме разберете правилно, не искам да засегна никой тук, но голяма част от техниките, които използвате са крайно неприемливи за мен и освен това, водят до силно изтощаване на някой органи... разбира се то се възстановява, но аз не искам да стигам до там. Затова в списъка с опасностите, искам да включите дори и това, което не смятате, че е чак толкова опасно.
Смятам да направя три пречиствания през две седмици, като използвам рициново масло и майчин лист...
Това разумно ли е предвид факта, че досега не съм изпълнявал тази процедура...
Също така, няколко глътки кафе сутрин наистина ли са болка за умиране, тъй като кафето ми помага да ходя до тоалетна
Чух че англисийската сол също разхлабвала жлъчните канали и ги стимулирала да работят, това вярно ли е или аз нещо съм чел между редовете ?
Интересуват ме всички методи и техники за безопасност, тъй като ме е страх да не заседне нещо по пътя...
А за клизмите от сега ви казвам, че е изключено да ги правя и разбрах, че не е задължително...
Затова давайте по същество.. английската сол наистина ли помага на черния дроб да се изчисти по лесно или тя е само за червата ? И какво друго може да помогне на жлъчните канали да се разширят и на камъните да омекнат? Освен затоплянето и сока от ябълки...
Моля дайте ми всички тънкости, тъй като нямам възможност да чета всичко сега... имам много неща за четене, иначе с удоволствие бих изчел целия сайт и форум, но това ще стане по нататък с времето