... в момента съм в период на свирепо пречистване ..... Не знам къде ще му излезе края, но хубавото е, че човек по пътя към здравето помъдрява и евентуално "намира себе си". Да кажем, че ако за момента съм си поставила цел, то това е тя...
Ами добре дошла
Само на 23, а вече в "правия път"! Поздравления!
Що се отнася до помъдряването по пътя към здравето - абе относителна работа си е според мен. Я пътя ще е дълъг или криволичещ, я здравето ще е нещо трудно дефинируемо, я помъдряването ще излезе фикция някаква си ...
То и кой да ни каже помъдряли ли сме, ние ли трябва да го усетим някак си, другите ли да ни светнат? Знае ли човек?
За мен помъдряването значи да осъзная какви глупости съм вършил някога и да видя грешките си по Пътя.
Но надали това е мъдрост, по-скоро осъзнаване някакво си, знам ли ....
Разбира се и аз си имам свои житейски цели и средства за постигането им. Криволича по пътя и на всеки завой си задавам безброй въпроси на които получавам още повече отговори... Трудно, но интересно нещо е живота. А на 23 е направо песен, особено ако можеш да пееш вярно
Шегата настрана, аз смятам здравословният начин на живот като помощно средство за постигане на моите цели, но в никакъв случай не и за цел в живота. Това обаче си е само за мен, за други може и да е различно. Пожелавам ти успех в постигането на твоите собствени цели.