Здравейте на всички от мен
Искренни благодарности и уважение към всички споделили опита си в този страхотен форум.Знам за форума от само месец,но определено времето прекарано тук е страшно зареждащо и позитивно!
За мен,казвам се Петър на 27г. от София съм,като през последните няколко месеца приоритет в храненето ми са свежите плодове и зеленчуци,както и все повече зърнени култури.Месните продукти ги избягвам с леки изключения са пилешкото и месата от някои риби и то рядко. Някои зеленчуци поне за сега ги готвя на пара,а други минават през сокоизтисквачката,както и плодовете.
За сега прилагам като профилактика чистене на черния дроб по познатите методи,и соколечение с плодове и зеленчуци,като се старая също да се храня и според кръвната си група.Причината за хранителения ми режим е както целесъобразния начин на живот,така и желанието ми да подобря/променя досегащните ми хранителни навици към по-добри,като затрудненията ми с дроба(омазнен) за които знам и имам от около 5 години само могат да са причина да започна по-скоро с начините да улесня работата на тялото си като цяло,същевременно бъдейки щастлив.
За това се радвам много от факта че открих форума и от идеята зад която стоите всички вие,именно да живеем по правилният начин,като използваме максимално добре енергията от природата!
Поздрави от мен,
и повече
и здраве!