Ще го напиша в отделен пост,защото според мен е доста интересно. Във връзка е с идеята, която вмъкнах в горния пост.
И аз като Малахов съм на мнение,че ако има силна патологична програма за болест или унищожение ( например грехове в сегашен или минали животи) , нищо не може да се направи с никакви средства.
Съвсем наскоро четох подробности за великата лечителка Джуна. Замислих се юнашки.
Синът й Вахтанг още на 7 г. се разболява от рак. Джуна се захваща да го лекува.Тежала е 32 кг при 171 см. по време на борбата за живота му. Успява. Синът й оздравява.
По-късно, вече 27 годишен, синът й попада в нелепа катастрофа . ( Друг е виновен) в много тежко състояние е изписан от болницата,защото Джуна не се доверявала на лекарите и искала тя да го лекува. Пак успяла, позакрепила го. Само че един месец по-късно, когато бил сам в къщи и още много слаб, синът й влязъл в банята и умрял. Според докторите - от сърдечна недостатъчност, защото още бил слаб и не трябвало да прави това.
Освен това дъщеря й на Джуна също умира на 3 год.
За някои може и да е случайност,но едва ли..
Както е казано : Писано ли ти е...
Интересното е ,че на такива лечители много често им се случва нещо. Вероятно някой не е съгласен с всичко ,което правят?