Привет, привет, привет!
Оффф, словоблудството ми е порок, та затуй ме е страх да почна. Но толкоз имам да ви казвам... Чета ви от лятото. Вдъхновявате ме и ме направлявате. Затуй - благодаря
Не съм писала, щото не съм така съвършена като вас.
Ама като съм започнала, да почна от начало, а?
На 42 съм. Не се чувствам на толкоз, ама това е друга тема. Като дете никак не обичах месото и млечните. Сиренето и до ден - днешен е храна, от която бягам далеч, но родителите ми - и двамата здравни работници, бяха представители на старата школа, според която - месото и млякото са задължителни, щото незаменими белтъчини и т.н. Нищо ново и интересно. Като се омъжих пък - съпругът от порода вълци. Е, точно тогава почнах голямото лапане на мръвки. Ох, не ми се говори.
Лятото направих един курс на лечебно гладуване с плодове по Л.Ковачева. Всичко беше ок, включително захранването, щото ви четох колко е важно то. Добре, ама после... После отидохме на почивка в Гърция. И като залапах там едни ми ти тиро- салати (това е разбито сирене с люта чушка), едни ми ти калмари, октоподи и ... Резултатът беше адски киселини, стомашни проблеми, хемороидите изкървяха по грозен начин. Тръгнах по доктори.
Завишени туморни маркери, чудесии, мамооо.
Истината е, че след всички тези перипетии започнах сериозно да преосмислям начина си на хранене. Имам периоди, в които съм изцяло на сурово и се чувствам ах... леко, прекрасно...
Но аз съм непостоянна и несъвършена. Често се връщам към стария си начин на хранене и тогава нещата при мен никак не са добре. Но аз не съм така добра, последователна и съвършена като вас. Такава съм. Важното е, че ви има и като кривна от пътя, знам, че мога да се върна пак тук, при вас, да ви почета и да ми стане спокойно и хубаво на душата. Да ме въхновите отново да бъда добра. А не ламя, поглъщаща всичко покрай нея. Ах, забравих да кажа. Всичките ми проблеми започнаха миналата година, когато отказах цигарите. Тогава започнах да ям като шестглава ламя и качих мнооооого килограми. Тогава започнаха и проблемите ми с храносмилателната и отделителната системи. С риск да ме разстреляте, питам се - ако си бях продължила да си пафкам, дали нямаше да си спестя целия този кошмар.
Моля ви, не ме съдете строго. Ако имате желание,помагайте със съвети и каквото можете. Аз съм тук, чета ви, познавам ви, макар и задочно и ви прегръщам, мили мои, където и да сте