Да ви се представя и аз,отскоро открих този сайт и съм възхитен от него- много полезна информация и много позитивизъм.Казвам се Петър -на 39 години съм ,зодия овен живея във Велико Търново.Надявам се да ме приемете във вашите редици,тъкмо :)да се увеличи още малко мъжкото присъствие тук.Аз от няколко месеца обмислях да стана вегетарианец и трябва да ви кажа,че този сайт окончателно ме убеди да действам в тази насока.От 1 месец съм на 100%сурова храна,с 2 незначителни изключения,изключил съм напълно и млечните-доста амбициозно за човек ,който се е хранил с месо ,млека и рафинирани храни.Всъщност започнах малко като експеримент -за 5-10 дена ,суровоядството ми се виждаше донякъде крайно-това ,което ме изуми бе,че още на 2 ден се почуствах в идеална кондиция- и така до сега и никак ,ама никак не ми липсват нито месото нито млечните продукти ,а мислех че ще ми бъде трудно ,все пак това е доста рязък преход-не мога да си го обясня.Все пак ясно ми е че тези 100% няма да останат такива постоянно -целта ми е 70-80%сурова храна-и това не е малко като за начало.Много съм въодушевен -това е нещо ново за мени както казах се чувствам великолепно- лек и изпълнен с енергия и позитивни мисли-убедих се че човек е това което яде,както се казва.Рецептите са много добри- някои неща не ми се получават съвсем
но надявам се от 2-3 път да стане-голямо тичане беше за продукти -това няма ,онова няма.Трябва да потърся съмишленици тук в търново-то вегетарианци лакто-ово със сигурност има ,но суровоядци -дано да има и да ги открия,че така самичък сред месоядни ::)Близките ми се чудят,не удобряват,ама те знаят че съм отказал месото само,ако знаеха ,че съм отказал и млечните и ям само сурова храна -е сигурно за сектант някакъв ще ме помислят- има време ,постепенно ще научат истината ;DРазбрах ,че правите събирания от време на време -очертава ли се нещо подобно скоро време -много бих се радвал да се запозная с някои от вас.Това е засега от мен,много се радвам,че ви има!