Здравейте на всички!
В крайна сметка реших да се регистрирам във форума, защото сайта ме вдъхновява и изпълва с позитивизъм, и всички тези теми за прочистването, природо съобразния начин на живот, любовта и увжението към замята, са ми много присърце.
Колкото до мен...ами аз съм на 20 години.От 4 години не ям месо, да го откажа не беше предизвикателство, защото никога не съм му била любителка и сякаш си дойде естествено.Сега се опитвам да направя следващата крачка към суровоядството, но срещам някои трудности, за които ще трябва време(например много обичам да си похапвам млечни продукти и всякакви сладки изкушения, а и живея със семейството ми, което е месоядно и с определени предразсъдаци по отношение на храната).Въпреки че съм млада и спортувам доста, съм решила да си направя прочистване на организма, смятам, че това ще ми помогне да се оттърся от много неща, не само физически. В тази връзка чета книгите на Малахов(без прочистване няма здраве) и наистина смятам да изпробвам методиката му.
Тази година за мен е свързана с големи промени в живота и щом така и така всичко се променя , реших да дорисувам картината със суровоядство.:), което вярвам ще ми е от полза.
Благодаря ви за това , че вдъхновявате към промяна!