То като я видиш непоносимо хубава,просто няма как да яде месо това нещо
Stefoоо, ще ти кажа аз за непоносимо хубавите, ама нямам за избиване комплекси и нужда от доказване, така че няма да пусна снимка
.
От утре съм решила да ставам вег. Но няма нищо общо с напъни за красота, имам си я в изобилие.
Просто искам да съм здрава, а не като ме тръшне я рак, я нещо, да се сетя за Майка Природа!
Като бях в пубертета и като почти всяко хлапе на 13г. и аз започнах да напълнявам. Леле, ужас хаха много кофти ми беше! Сложих се на една диета на Лидия Ковачева. На 3-я ден, се размотавам вкъщи по нощница и мама ме гушка и възкликва:" Ау, кожата ти мирише на плодове!"
И аз си помирисах рамото. Миришех на плодове, няма майтап! А сега мириша на себе си
. Без да отблъсквам, де хаха макар че кой знае, аз до сега вирея само между хищници, за суровоядците, може и да съм Скункс!
Шегата настрана, ако изобщо е шега, главната причина да си отлагам веганството беше, че колкото вегани познавах (само 2), изглеждаха ужасно. Бледи, супер слаби и сякаш всеки момент ще припаднат.
Сега съм наясно, че кой знае как са си съчетавали храната, за да изглеждат така, но мен ме устройваха като оправдание.
На майка ми онзи ден, в болница "Света Екатерина" са идвали първокурсници-студенти и са я питали какво яде. Тя е на изготвена от мен алкална диета и имуностимуланти.
Една от бъдещите лекарки, които ще спасяват животи някой ден(пази боже..) я погледнала все едно е откачалка и високо попитала:
-Ама вие не ядете месо? Как си набавяте протеина!!!
....