Зравейте всички мили хора! Много се радваме, че се "запознахме" с Вас и вашите истории. Аз съм Ванеса, чета сайта близо 2,3 месеца, много съм впечатлена от всичко тук. Прекрасен сайт, зареден с много надежда, позитивизъм и положителна енергия. От както ви открих не минава и ден без да прочета по няколко реда през свободното си време. Много ме променихте и открих това което ми е липсвало и от което съм имала нужда - суровоядство.Моята половинка Алекс се чудеше какъв е този "прекрасен" сайт, който съм открила. Но от както се запозна с вас ви е голям фен - даже той първи се регистрира. Няколко думи и за нас: ние сме семейство с дете на 4,5г.,интересуваме се от здравословно хранене /сигурно сме доста невежи или поне преди да ви срещнем, но поне имаме желание за промяна/. По време на Богородичните пости, бях на суров режим и осетих силата на суровата храна, това което ми е липсвало и това което вие описвате - повече енергия, спокойствие и положителна енергия. Но има проблем аз съм 50 кг. и веднага спаднах на 47 кг. , така че ми е нужно повече време и познания за суровия начин на живот. С ваша подкрепа стъпка по стъпка вярвам в положителната промяна за нас и нашето дете. Поздрави на всички