Здравейте на абсолютно всички прекрасни хора в този форум :)Попаднах на него случайно преди седмица и от тогава насам,прочетох толкова много полезна информация благодарение на Вас,които сте посветили значителна част от времето си,за да споделите информацията с останалите.
Това,което ще разкажа за мен може да изглежда тъжно,но аз в никакъв случай не търся с него съжаление,а просто да споделя от къде дойде инициативата ми да Ви намеря и да се уча от Вас
Всичко започна преди малко повече от една година,когато всичко,за което се бях борила в живота ми и което бях постигнала с цената на огромни усилия,просто се СРИНА. Прекарах последните 3 години в Белгия,Брюксел,когато изведнъж след незначителна настинка се разболях много сериозно.Започнаха се неуморими ходения по лекари там,но никой,абсолютно никой лекар не успяваше да ми постави диагноза,а от там да ми започне съответно лечение.След 2 месеца се завърнах в България,тъй като вече здравословното ми състояние беше значително влошено,а там все още никое "светило" не можеше дори да се досети какво се случва с тялото ми и здравето ми.
След месеци ходене по лекари и тук в България,открих прекрасен човек,който успя да ми постави диагноза и да започне лечение.Диагнозата ми беше "възпаление на коренчетата на нервите около целия гръбнак",което доведе до пълна парализа на тялото ми,а от там 8 месеца изцяло денонощно на легло. Въпреки целия ужас,неописуема болка и ад,които изживях,аз се преборих и успях с помощта на огромна воля да се изправя на крака и да проходя отново
Продължавам да се лекувам,все още има дълъг път да измина в процес на рехабилитации и пълно възстановяване,но аз съм толкова радостна,че вече мога да правя и други дейности освен да съм постоянно на легло
След всичко,което преживях и една година постоянен прием на какви ли не боклуци,лекарства,аз обърнах наскоро поглед към здравословният начин на хранене.Аз съм напълно новаторка в тази област,тепърва чета големи количества информация,далече,много съм далече,от това,което мнозина от Вас тук са постигнали,но съм твърдо решена да се уча от Вас и да ви настигна
Взела съм и решението да спра напълно приема на месо и млечни продукти,но тъй като всичко е толкова ново за мен в тази област,а и не знам точно как да започна,имайки се в предвид,че все още здравословното ми състояние е далеч от перфектно,за момента ще се задоволя с това да продължавам да чета вашите публикации и да се уча от Вас.
Имам някои въпросчета относно,това което бих могла да приемам,за да възвърна здравето си,но нека да не е още с първото ми писмо
То е достатъчно дълго до тук...
p.s : Възхитена съм от този прекрасен форум,който е създаден тук в България и от инициативата,с която той е стартирал!