То е част от образа на бай Мильо, защото се дължи на силното му енергийно поле. Да, ама не. Не бързай веднага с конспирациите. Навесът, под който се намират е покрит с някаква мушама, която пляска по конструкцията заради вятъра.
Казах ,че не съм гледал видеото от 3 месеца, нали си спомняш по горе.Знам, че имаше някъв шум по него, които заглушаваше яснотата на звука.Не съм говорил за конспирации.Това го казваш ти.Но много добре знаеш, че в много видеа , които се публикуват се "модифицират правилно" от други източници след това.И още нещо-Българите са толкова закъсали с техниката , че са им останали само приказките за конспирации и съмнения вътре собствената държава.Знам много добре на какво са способни технически те в това отношение:най- модерните технологии за въздействие.Те просто нямат такива ,ни учените ,никой! Само приказката е голяма, обаче.И така се издигат в очите на останалите хора, подхърляйки ей така, конспиративно за "огромните си технически възможности".Но просто такива липсват и се запълват с приказки.Ей така са работите.И дори и да има някакви манипулации ,а то има опити с допотопна техника, то тя е толкова стара и смотана, че стига само колкото да се говори за нея.Но виж, другото е много по- страшно оръжие в ръцете на управляващите ,което умело се ползва .
То е личните слаби страни на българския характер и по- специално склонността на българите да мерят нещата по външното материално количествено съдържание и никога по действителното ,реално такова по същество.И затова, нещата са им зле.Не им трябват ни заглушители , ни техника за манипулация на съзнанието.Те сами се съсипват един други с помощта на собсвената си глупост.
Така,че не съм имал пред вид конкретно произхода на шума на видеото за бай Мильо.По принцип се правят подсечки, но тука необходимо ли е?Не, разбира се!Ти нали чу, как човека сам казва, че го мислят за изперкал.А когато това е така, защо е на управляващите да губят усилие да се блокира звука??...Не е необходимо.Те хората и така няма да му обърнат внимание.Това е проста работа да се сметне.Но, ако те /управляващите/ насочат усилия да се раздухват разни други глупости в очите на хората-ей това вече има смисъл за тяхната кауза!!От това има файда, хората обичат да вярват и следват много лесно глупостта и измамата - такава им е природата...хахахахахахаха