Може и да звучи тъпо, но все пак.... след дългото ми 6 дни гладуване с дни на вода и на сухо се получава така, че ходя да акам всеки ден по 3-4, дори 5-6 пъти и взех да се чудя какво става, като се има предвид, че преди си ходех 1 път сутрешно и това ми беше
докато сега се изхождам често и по много и взеха да ме човъркат разни въпроси... като например - това нормално ли е?!
в смисъл, преди си ядях много и ходех 1 път.... и явно не съм изхвърлял всичко... тогава къде са отивали всичките тези боклуци?! може би все пак съм ги усвоявал... докато сега взех да се замислям, дали усвоявам в същата степен храната, или ей така си преминава транзит и просто я изхвърлям... да не би вместо нещо положително да е станало от гладуването, да се е получило нещо отрицателно!? ето, сега примерно сутринта ходих веднъж в 8 сутринта, след това в 10 сутринта пак се наложи да ходя, а последно съм хапвал снощи - днеска съм решил да гладувам 1 ден
или пък може би усвоявам храната, но поглъщам прекалено голямо количество храна, защото така съм си свикнал, а организма ми няма нужда от толкова голямо количество вещества, за да работи?!
пък това не е само 1 ден като съм гладувал да се чистя да речем, а вече над седмица съм всеки ден така... изям нещо и след няколко часа се налага да ходя до тоалетната
а пък никога не съм бил така, даже като малък ходех веднъж на 3-4 дни... в тоя смисъл ми се струваше веднъж на ден супер добре и нормално
ами ще се радвам някой да изрази мнение, въпреки че темата може да изглежда малко шантава