Точно така , колежке Азия , да сме усмихнати и щастливи през цялото време.
( Само да внимаваме да не се смеем много -много сами , че ще ни привикат някъде )
За настойката - така те разбрах.Ти казваш " пих и се разболях" .Каква друга връзка би могла да се направи ? ( Аз лично когато чуя тропот на копита си представям коне , а не зебри
)
Но тук не сме много много по млякото , сигурно ни бъркаш с БГМАМА.
За докторите -евала че са известни , интересно с какво? За мен доктор извън Спешната помощ ,диагностиката и хирургията няма как да се счита способен, защото самата медицина е неспособна. Той не може да излекува това, което и медицината не може. " От гнило дърво и треските са гнили "
Но за това, че за всичко имам мнение - не си права. Просто уцелваш областите, по които имам
( Където нямам си трая. При това - не се срамувам.) После - едно е да имаш "някакво " мнение, друго е то да е подплатено с нещичко .. . Аз намирам ,че тук съм полезен с мненията си . Ще се радвам да се чуе същото и за твоите .
Но виж, ако ти се струва, че тези области са прекалено много - съжалявам. Не бих могъл да се съобразя с всички
А за астмата на детето ти - никой не би могъл да ти бъде повече в услуга от кака Дарби. Тя ще ти каже как излекува своята. Забележително е! Разбира се - с "научно недоказан метод" . Тоест , да не се споделя много-много с лелята
Това е . И да не забравяш да ни разсмиваш пак