А колко много отговори
Благодаря на всички за посрещането !
Мотивирана съм доста и все повече започвам да се убеждавам , че може би наистина е трябвало да стигна до тук .
За д-р Гайдурков и аз имам много надежди , ще видим
@ към Мариина :
Малко неясен ми остана въпроса ,ама все пак
За тялото си не мога да ти кажа какво знам . Как така физически и химически ?
Попринцип зависи на коя система вярваш - традиционната медицина , калорий , фитнес хранене , Аюрведа , глад.... определено казват различни неща за "тялото" (например типичното фитнес хранене отхвърля суровоядството ) . Но , да , запозната съм с повечето .
Всъщност аз както споменах имам 2 проблема - килограми ( които от както разбутах не мога да оправя ) и акне . Акнето започна абсолютно безпричинно в 8 клас от 1 пъпка ,а имах най-кристалната кожа просто . Даже си викам да не ме е урочасал някой
Килограмите - в 7 клас от нормално тегло отслабнах прекалено много от стрес , спря ми цикъла за 9-10 месеца , пих разни хормони и напълнях много . 15 кг . За около 3 месеца после с диети и много спорт свалих голяма част от тях , но принципа ми беше диета - тъпкане - диета - тъпкане . В един момент ми писна от тоя глад и си останах само на тъпкането . След това последваха още опити за отслабване ,но вече не мога да се подлагам на диети - имам нещо като фобия
Важното е , че през цялото време много спортувах и сега съм стегната . Но изпитвам такъв дискомфорт от това ,че не знам КАК всъщност да се храня , така че да постигна хармония със себе си , психиката и физиката си на всички нива .
Та ето - тази предистория ме доведе тук или по-скоро към тази идея .
Няма да казвам нищо предварително , както се подредят нещата - само съм с настройката ,че НЯКАК ще ми се подредят
Извинявам се за романа