сутрин+обяд или сутрин+вечер - зависи как ми минава деня
Сутрин, обед, вечер, и през нощта, когато се наложи
но истината е, че е точно както го е писала експертката в тази област -
Според мен честотата зависи от количеството, съдържанието и произхода на приетата храна – дали е с предимно високо водно съдържание, дали нишестена, дали белтъчна, дали е богата на „магически фибри” и баластни в-ва,... респективно – дали е предимно от растителен произход и дали преобладават или не семена, ядки, дехидрирани, термично обработени храни и пр.
..тоест - зависи от качеството, количеството и водното съдържание на приетата храна.
Като е станало на въпрос, дайте да уточним и количеството и периодичноста - сутрин, обед, вечер, само сутрин...вариантите са много.
Консистенцията не я докарвам до перфектна, когато съм основно на зелено. Но се оформят, като приемам варива или повече ядки, което пък зависи от сезона...
Перфектна консистенция
НЯМАако ядеш само плодове, ще ти е кашкава, ако ядеш основно зелении с кълнове, семена и ядки, тогава ще ти се доближи максимално до "идеалната" според "традиционните" схващания - "добре оформени
саламчета"
Аз лично определено съм много доволен от себе си, защото отново успях да постигна 100 % суровоядство през изминалата седмица, в резултат на което плодовете ги пускам да си ходят за максимум 6 часа, а салатите, кълнове, семена и ядки - до 12 часа...
жалко, че няма подходяща емотиконка, за да го онагледя още по-добре