Здравейте, обръщам се към Вас за помощ и съвет миналата година бях бремена и във вторият месец се наложи да направя аборт т.к. плодът нямаше тонове, д-р Генчева ме посъветва да си направя генетични изследвания при тях се оказа че всичко е наред просто проблемът е със щитовидната жлеза и отидох на ендокринолог и така отидох при д-р Тодорова оказва се че имам автоимунно възпаление и показания на ТАТ - 654при норма е 50-100, МАТ -750 при норма 50, ТСХ- 2,23 и така ми изписа лекарства омега, селен, аспирин протект, еуросток, лимфозиот, след прием от 3 месеца ТАТ -462, МАТ 1100, и ми изписа Ентеросан -Т и медрол, и започнах да ги пия, след месец и половина пак си пуснах изследвания ТАТ- 489 и МАТ 1400 и продължавам да го покачвам минах на диета и пак без резултат МАТ 1700, междувременно ми казаха че не е препоръчително да забременявам при такива високи норми но кога ще ги сваля се питам и какво да правя вече 10 месеца пия лекарства но без никакъв резултат.Моля за съвет какво да правя.Благодаря Ви, предварително за всякакви съвети .