Ооо това Алоето на NWA (така се казва компанията) ми е до болка познато защото аз в тази сфера работя. Сега ще ти кажа за притесненията. Относно самото Алое, което пиеш в момента ще кажа браво че си почнал да пиеш, но за жалост не си попаднал на това което трябва. За да не натоварвам с излишни писания, защо това е така, само на кратко ще кажа пример: Една ябълка или който и да е друг плод в момента на откъсване започва да се окислява (да потъмнява и да си губи полезните свойства) малко по малко. Същото се случва и с гела на Алоето, даже много по-бързо. Значи трябва да се стабилизира, по някакъв начин. Проблема е че в това Алое на тази компания не ползват правилния метод за стабилизация и убиват ензимите заедно с част от полезните вещества вътре които са чувствителни към външни намеси. Те и няма как да ползват правилния начин защото процеса на стабилизация е патентован от една друга компания, чието Алое аз лично ползвам 12 години. По-евтино е. Има награда за идентичност с току що откъснато листо Алое -99,875% . И са запазени ензимите, а това са работниците, които вършат работата в червата в корема и изобщо навсякъде.
Второто е това че алоето е хубаво да се спира иначе има обратен ефект. Нещото което трябва да се знае тук е че това е вярно САМО АКО пиеш Алое с кората, защото в кората има елементи като алоин които не е хубаво да попадат в тялото.
Пиенето на Алое обаче, трябва да е съпроводено с пиене на много вода и сега ще ти кажа защо. Алое Вера гела е много силен детоксикатор. Като влезе в тялото чисти на наред. След като изчисти червата, човек му се дохожда до тоалетната (обикновено между 10 - 30 мин. след като е пил Алое). Слет това обаче започва да чисти токсините в клетките, които изчистени отиват в черния дроб и за да се махнат от там се пие обилно вода. Обилно, обилнооо, колкото се съветва на ден. 2 литра 2.5 на ден. По малко и често. Защото водата най лесно движи нещата.
Лично моя съвет е. Тази бутилката която е в хладилника, дал си пари за нея изпий я (имай на предвид че то е като компот. Има витамини и минерали, но до там.), но после за да постигнеш истински резултат ето ти линк за Ролс Ройса на Алоето -
http://www.flp.bg/bg/P_Aloe-Vera-Gel_bg.htm . Това е чисто Алое. Вкуса не е най-прекрасното на света, но така го е направила природата. Мога да ти покажа и как да ги вземеш с доста голяма отстъпка щото важното е резултат да има.