Здравейте на всички!
Да споделя и моя опит от чернодробното пречистване което правих миналия уикенд.
Подготвях се за пречистването цялата седмица като минах главно на салати и вегетарианска храна /по принцип съм си месоядно животно/. В събота, може би от притеснение или от многото неща които имах да свърша през деня страшно ме болеше главата и се наложи да взема един нурофен.
В 18-19 часа изпих първата доза английска сол и започнах да загрявам дроба. След 2 часа изпих и втората част. До времето за пиене на зехтина обаче така и не ми подейства разхлабителното. На следващия ден разбрах защо - явно е трябвало да разтворя цялото пакетче, а не само по 1 с.л.
Към 22 часа изпих 250 гр зехтин + 250 гр прясно изцеден сок от червен грейпфрут /смесени/. Учудващо, изобщо не беше неприятно, много по-неприятен за пиене ми беше разтвора на английската сол.
Легнах си и съм заспала. Спах малко неспокойно, но изобщо не ми се е гадило или да ми става лошо. Сутринта, към 8 часа изпих третата доза /този път в по-голяма концентрация/ разтвор на английска сол и след час и половина бях готова
... регулярни дежурства в тоалетната. През целия ден изкарвах МНОГО 'камъчета' с различен размер - от бобено до оризово. От любопитство проверих да видя какви са на пипане - на мен ми приличат на варен зелен грах - по цвят и консистенция.
Много съм доволна... не знам от пречистването ли, от цялата седмица ядене главно на салати ли, но се чуствах леко
... това е.