Привет и от мен!
Тайничко ви чета писанията от известно време и винаги намирам доста полезни нещица, за което благодаря!
Вегетарианка съм от близо 4 години, веган от 7-8 месеца. А от около 4-5 вече се опитвам да мина на пълно суровоядство. На ~80% успях да се справя от раз /като цяло не си падам по готвеното от доста време насам/, но от време на време все "прегрешавам" с някой хумус или зеленчук на скарата, а и все не успявам да се разделя с кафето за по-дълго време. За това и реших да се включа малко по-активно във форума - заобиколена съм от месоядци, почитатели на шоколади, бисквити и прочие. Подкрепата на съмишленици опредееелно ми липсва в някои моменти.
Като цяло се стремя към сурово хранене по системата на Дъглас Грахам, предимно на свежи плодове и зеленуци. Боря хормонални проблеми и булимични пристъпи, които все още трудно овладявам /тук май трябва да вметна, че имам дълга история на криворазбрани мании по хранене и тегло ://. Вярвам че суровоядството е начинът да се оправя, но трябва търпение, а не винаги го намирам в себе си.
Тепърва имам много да уча и се стремя непрекъснато да търся повече и повече информация. Всякакви съвети, поуки и опит приемам, пък се надявам и аз да ви бъда полезна с нещичко