Вери , имам една позната ..възпълничка .. и все разправя как нищо не яде , колко се тормози , как припадала от глад и всякакви подобни глупости . Един ден нещо почна и на мен да ми се обяснява , а аз и казах ,че това е проста математика , за 1 ви клас. Не може да ядеш само въздух и да пиеш само вода и да не можеш да свалиш и кило , посто НЯМА такъв вариант. Човешкият организъм изгаря на ден средно по кило и ние го компенсираме с толкова храна в идеални условия ( съвсем образно казано ) Ако вкарваш повече , отколкото можеш да изразходиш , то естествено почва да се трупа. И обратното - ако вкарваш по-малко , отколкото изразходваш организма прибягва до запасите си , затова е нужен баланса. И така моята позната гледайки ме недоумяващо как и преподавам математика за 1 ви клас чак ме обвини в какви ли не неща , но понеже на мен този тип хора са ми ясни като бял ден си замълчах и нищо не казах.
След кратък период от време стана така че случайно се видях с жената , която помага в къщата ан тази моя позната и знаете ли какво ми каза тя
)? Девойката се прибрава една вечер у дома по-рано и някъде притихнала , помощницата вече искала да си ходи , облякла се и я потърсила да и каже чао и я видяла в кухнята да набива зверски ,ама неконтрулируемо направо. Толкова улисана в яденето онази не я отразила дори и помощницата се изнизала по терлици
) Такива примери мога да дам още няколко , вкл. и на един мой приятел с жена му . Този мой приятел така се ядоса на жена си ,че и забрани да излиза навън докато не отслабне и оная няма отслабване , а продуктите в хладилника стоят непокътнати , поиска ми камера да я следи , аз се смях много , но той настоява и му дадох такава и познайте какво се случва
) хехех, нейната приятелка и носи храна и двечките заедно си правят угощения. Та теорията на този мой приятел е ,че ако не можеш д аимаш вяра на човек , който е до теб и той те лъже значи няма смисъл да живеете заедно и я нарита - > при приятелката и . Та жената нямаше кой знае какъв шанс за оцеляване и се взе в ръце , отслабна и се промени .Сега пак са заедно и са ок .