Имам някоко питания и чудения. Кое е по добре да премахна месото или млечните продукти? Ясно ми е че ще кажете и двете и все пак кое е по- малкото зло?
Дбес гледах в Била сурови бадеми, такива не съм яла и неная как се приготвят.Четох че се накисват, това задължително ли е или по желание? И Задължително ли се белят
Междудругото докато бях бременна бях напт да стана суровоядец
нищо сготвено не можех да хапна. Хранех се според мен добре /според вас едва ли/ но нещо такова
Сутрин - след ставане 3 сушени сливи накиснати от предната вечер и изпивах водата
10.00 - 3 праскови или 5-6 кайсии
12.30- 2 филийки черен хляб със сърене или кашкавал, и някакъв суров зеленчук.
16.00- пак плодове най вече -прасковки /ех че ми бяха вкусни тогава, кило на ден ядях/
19.00- маслини или бадеми /но не сурови/
и вечерях салата но без сол и олио само ябълков оцет слагах, понеже друго не ми понасяше.
понякога през ноща пиех студено прясно мляко много ми помагаше за киселините. А понякога хапвах по 1 кисело мляко за закуска, но рядко. Та така де сурово само, вднъж опитах да хапна 1/2 принцеса с кайма и няма да разказвам за кошмарната нощ която изкарах та се отказах тотално.
Това е засега стягам се за гладуването с плодове /аз не го намирам за гладуване, но така му казвам/.
А да купих си една тиквичка да си изпробвам сурова довечера на салата ще я смесвам е айсберг и някакъв дресинг копър и лимон ще забъркам. Никога не съм яла сурова тиквичка, просто не ми е идвало на ум.Иначе тиква от тази оранжевата си хрупам редовно. В 4 клас бях когато някак реших да я опитам сирова и много ми харесва ама много