Привет и от мен в това прекрасно местенце изпълнено с живот
От около месец ,чета този форум и съм страшно щастлива , че ви намерих , и най накрая събрах смелост да пиша.
Първо да кажа , че не съм 100% съровоядец по точно сега прохождам в тези среди
Но с интерес откривам как тялото ми иска все повече и повече сурова храна…
Вече от около година силно започнах да се интересувам от здравословен начин на живот, природосъобразен начин на живот, алтернативни методи на лечение и прочие и мисля , че тук е мястото където мога да общувам с такъв кръг от хора
Моята история на кратко е такава че преди имах проблем с теглото в същност сега вече като съм постигнала идеалното тегло и тяло осъзнавам , че грешката е била липсата на информация относно културата на хранене и всичко свързано с това.
Родителите ме водеха по какви ли не лекари следваха изследвания които казваха няма проблеми следваше изписана диета която имаше ефект до някъде и след това нещата отново се завъртаха по пръстена…. Един омагьосан кръг……
Докато един ден преди 2 год. си казах край и започнах стриктно да спазвам режим за смея да кажа голям период от време всъщност докато постигна идеалните за мен кг. Които ми бяха мечта
, но понякога човек незнае на какво е способна волята му наистина не очаквах , че се отнеса толкова сериозно към някакъв режим и май изпаднах в крайности
Хранех се изцяло нисковъглехидратно и ниско мазнинно , наблегнах на белтъчини протеини , зеленчуци в омерени количества и много течности. Е резултатът е на лице но имах последици като здраво объркване на хормоните. В един момент просто бошуваха в мен
Разбира се спрях до там вече целта ми беше постигната всъщност и сега дойде най тежкото да не се завърна отново към ония начин на живот който беще леко казано безмислен.
Така от 1 год. много силно започнах да се интересувам и придържам към природните методи.
Няма да споменавам , че промених изцяло мисленето си и отношението към хранене , живот,интереси и пр. Спортът също ме привлече от година всеки ден се движа ако не навън в къщи ноо минимум 30 мин на ден съм активна
Сега с интерес разучавам Йогата и скоро мисля да започна по сериозно да практикувам.
Открих , че да се храниш и живееш просто е уникално , вкусно, забавно и т.н
За съжаление още се боря с хормоните , но се надявам всичко да се нареди макар и бавно и без хапчета(силно против съм хапове и доктори всъщност ) …… важното е че сама открих пътя и най важното всъщност е ,че вървя по него дори и да изляза понякога се връщам светкавично…
Това е за сега от мен има още много разбира се, но надявам се ,често ще съм тук. Дано събера смелост да си направя дневник скоро сега тайничко препрочитам вашите и ви се възхищавам
До скоро.