Здравейте и от мен
Днес реших вече да пиша.Започнах 20 дневно гладуване (още не се знае
):10 дена на череши и 10 дена диня,поне такива са намеренията ми,но не знам колко ще издържа,за пръв път ми е и още съм на 5тия ден
,и така 1 и 2 ден не ги усетих нормално всичко,не ми се ядеше, чувствах се ок,на 3 ден имах леко сърцебиене сутрин,но може и да е от стреса в работата,4 ден червата ми куркаха хахаха,не мога да кажа че стоя гладна,не чувствам глад а просто ми се преяждат разни неща,все солени
,а днес вече черешките, въпреки че много ги обичам взеха да ми писват,но ще трябва да подтисна това чувство защото много ми се иска да успея колкото се може по дълго,защото ето каква е целта ми:
цитат:ОТ 1-3 ДЕН - ТЯЛОТО, ЗАПОЧВА ПОЕТАПНО, ПРЕВКЛЮЧВАНЕ НА СИСТЕМИТЕ И КЛЕТКИТЕ КЪМ ВЪТРЕШНО ( ЕНДОГЕННО ) ХРАНЕНЕ. ОТ 3-5 ДЕН ВЛИЗА В АВТОЛИЗА - ЕЗИКА СЕ ОБЛЕПВА С БЯЛ, КАФЯВ ДО ЧЕРЕН НАЛЕП - ЗАВИСИ, КОЛКО СТЕ ИНТОКСИКИРАНИ. ОТ 6 ДО 10 ДЕН, ЗАПОЧВА АКТИВНОТО ЧИСТЕНЕ НА КРЪВТА И ХЕМОЛИМФАТА, КАКТО И ЧАСТ ОТ ГОЛЕМИТЕ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ, ЧАСТИЧНО БЪБРЕЦИТЕ И ТЪНКИТЕ ЧЕРВА. ОТ 11 ДО 15 ДЕН СОЛИТЕ ОТ СТАВИТЕ, ШИПОВЕТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СТОПЯВАТ, КАТО БАВНИЧКО ОМЕКВАТ. СЛЕД 15 ДЕН, ЗАПОЧВА ЧИСТЕНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО И ОЧИТЕ, МАЛКИТЕ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ И УШИТЕ.СЛЕД 20 ДЕН ГЛАД - АКО СЕ ПРОДЪЛЖИ ГЛАДУВАНЕТО - ЗАПОЧВА ЧИСТЕНЕ НА ПОЛОВИ ОРГАНИ, КИСТИ, СРАСТВАНИЯ, БЕЛИ ТЕЧЕНИЯ, МИКОЗИ, РАЗШИРЕНИ ВЕНИ, КАМЪНИ ПО ЗЛЪЧКИ И БЪБРЕЦИ.ЗА 44 ДНИ ГЛАД ТЯЛОТО БЛЕСТИ ОТ ЧИСТОТА. ЦЯЛАТА КРЪВ Е ОБНОВЕНА И ПРЕЧИСТЕНА - ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО Е В ДЪЛБОЧИНА ПОЧИСТЕНО. НАБЛЮДАВАТ СЕ ЕДРИ ПАРЧЕТА ГЛИНЕСТООБРАЗНИ МАСИ ВЪВ ФЕКАЛИИТЕ - ОСОБЕННО АКО СЕ ПРАВЯТ И КЛИЗМИ. А.Борисов
Това е което трябва да се случва при гладуване,но честно при мен не се забелязва облагане на езика все още,не забелязах изхвърлянето на нещо необичайно във фекалиите,а може би е рано,не знам,при Вас как е?Общо взето не знам какво да очаквам като усещане и физическо състояние,но силно се надявам всичко да е наред,въпреки че малко се притеснявам,снощи имах лек пристъп на паника,защото ми е за пръв път,а съм параноична на тема здраве,преди около 6 години имах страхова невроза на тема болести и хвърчах всеки ден до болницата защото мислех че умирам,знам как звучи и на мен сега ми е смешно,но тогава бях много зле и ми отне 2 години да се оправя като опитах какво ли не,ще се радвам ако споделите при Вас как е било и дали не скачам твърде бързо в дълбокото без да съм подготвена достатъчно
,не знам
,а схемата е следната:
7.00-8.00ч. 1 литър топла вода
9.30-10.00 1 купичка череши
12.00 1 чаша вода
14.00-14.30 1 купичка череши
16.00-16.30 1 чаша вода
18.00-19.00 1 купичка череши
20.00-21.00 2 чаши топла вода
Това е за сега,ще споделям какво се случва по нататък,стискайте палци